Dro ut på tur med Wencke/Buster og Kenneth/Holler i dag. Og da Zansibar fikk selskap avslørtes det at treningen i vinter har gitt resultater. Den bedagelige ponnien vi kjenner var søkk vekk, i stedet kjørte jeg en ponni med minst tre nye gir. Moro!

Deilig vårvær med plussgrader og sol, så vi red forbi flyplassen og nedover mot Viken. Zansibar hadde glemt hvordan ha skulle skritte da han ikke greide å holde følge med de store i skritt, så han travet og gallopperte store deler av turen.

Da vi gallopperte opp bakken til Enderud måtte han til slutt gi opp og ta en skrittepause, men jammen var han seig (og faktisk en smule stri) i dag. Ute ca 2 timer.

Vel hjemme ble en gjennomsvett ponni spylt, og det så ut som han syntes det var ganske deilig.

Tok pulsen før start, den var på 28 slag per minutt. Glemte å sjekke etterpå.