Hadde en fantastisk treningsøkt med Dusty på Geilo på lørdag!

Han blir så lett spent og sterk og da drar den store gampen meg helt ut av balanse. Lørdag hadde vi en økt der hesten var fokusert på meg hele tiden, han var avspent hele veien og jeg fikk til og med gode prust etter galopp og jeg klarte å sitte ordentlig dypt i salen. (Ikke lett på en spent hest som løper!)

I galopparbeidet satt jeg plutselig med gåsehud i nakken og tårer i øynene, en helt utrolig følelse!

Etter trening tidligere i sommer, bytte av bitt og noen nye verktøy innabords har det løsnet! I galopparbeidet i dag satt jeg plutselig med ståpels i nakken og tårer i øynene da hesten endelig var helt med meg og fullstendig regulerbar OG avslappet! Har også gitt magnesium de siste ukene, det kan ha noe å si! Kjente også at den manglende ingrediensen for å klare å sitte skikkelig var å aktivisere musklene mellom skulderbladene.

Det er ikke sikkert det blir sånn i morgen, men vi har kommet et viktig skritt på veien!