I dag var det Dusty sin tur til å luftes. Må innrømme at motivasjonen ikke var helt på topp da værmeldingen lovet regn og vind, men det er treningshelg med Marianne til helgen og jeg reiser til Brighton på jobb fra i morgen til torsdag kveld, så det trengtes en treningsøkt.

Red bort til flyplassen i en blanding av skritt og rolig trav. Var veldig nøyr på at travet skulle være rolig og balansert og Dusty jobbet veldig godt. Så red jeg galoppintervaller opp grusveien, den første bratte delen i galopp, så en travpause før en roligere galopp siste bakken. Red to hele ganger og siste gangen bare opp den første delen.

På tilbakeveien kom regnet, men vi hadde heldigvis vinden fra øst, i ryggen. Et sikkert tegn på dårlig vær, men helt greit å slippe motvind på hjemveien.

Travet litt for å holde varmen og hadde så rolig og jevnt trav at det var fint å legge inn korte perioder med nedsittende trav. Dusty løftet ryggen og jobbet på, og var ledig og lett å sitte på! Ikke helt hverdagskost. La inn en del versader, buer og sjenkelvikninger i skritt på slutten for å myke opp litt.

 

Driver og tester ut en ny ride-app; Equilab. Den har en del spennende funksjoner som EquiTrack ikke har, men mangler muligheten for å trene 2 hester samtidig. Får teste litt og se!