Jeg har solgt Dusty. Det føles både kompett uforståelig og samtidig helt riktig. Jeg tenkte en del på det i fjor, etter å ha fått til mer i dressur med Viento på noen få måneder enn jeg hadde klart med Dusty på 3 år så ble jeg litt demotivert. Men samtidig er han verdens hyggeligste turhest og alltid en fryd å være sammen med, så jeg endte opp i fjor høst med at jeg skulle se det an til etter denne sommeren.

Men så bråbestemte jeg meg for å legge ut en annonse og se om det perfekte hjemmet for ham dukket opp. Og jammen tror jeg det gjorde det! Så en uke etter at jeg la ut annonsen var salgskontrakt underskrevet og om en uke reiser han helt til Harstad. Det kommer til å bli grusomt trist, men ellers føles det veldig riktig. Han får komme til noen som skal bruke ham variert, skal kjøre ham mye og har bedre fasiliteter og treningsmuligheter enn jeg har nå.

Så får vi se, jeg snuser på et par på Finn, men det er ingen hast. Kan kose meg med Viento i sommer om det ikke dukker opp en drømmehest med det første.